måndag 23 maj 2011

Gamla Bilder och Berättelser

Jag sitter och kollar igenom mina gamla bilder på min minnespinne och drömmer mig tillbaka lite till gamla tider. Är lite trött på att fatta beslut idag så det är lika bara att drömma lite.

Men nu ska jag berätta lite vad som har hänt den senaste tiden. Den 15 Januari flyttade jag ner till Lund för att studera Engelska (bra val!?!?). Den första dagen i skolan var skitläskig!! Så Ebba fick gå med mig för att hålla handen. Efter att ha fått massor med info om terminen och vad som kommer ske kände jag mig bara ännu räddare... Hmpf... Men efter någon skoldag fick jag en kompis (Wiii), Martin, och efter några dagar till joinade även Tim vår lilla grupp. Det var vi tre mot skolan fram till att Martin blev misshandlad (han mår bra nu) och fick lämna pluggandet, han är fortfarande med i gänget dock.

Men nu hoppade jag över massor. Efter ett par veckor var det dags för kåren att nolla novischerna, efter massor med tjat på klasskompisar fick jag tillslut gå själv, och tur var väl det! Det var nämligen tack vare det som jag träffade Johanna, Sara, Lovisa och Ronja! Vi blev efter det ett tajt-litet-festande-tjejgäng. Många fester och skoldagar senare kommer vi upp till idag. Terminen är snart slut men jag har fortfarande massvis med dagar kvar att se fram emot här i Lund då jag har bestämt mig för att bo kvar (Förlåt Minna och PH) Lägenhet är fixad och jobb är på G. det här ska bli den bästa sommaren i min historia, precis som det har har varit den bästa våren!


Inga kommentarer: